Nike Hali Liginde Maçlar Nefes Kesiyor

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike`in Türkiye`de spor kültürünün olusmasi ve gelistirilmesi amaciyla organize ettikleri Liselerarasi Nike Hali Saha Ligi Karaman’da nefes kesen mücadelelere sahne oluyor.

 Nike Hali Liginde Maçlar Nefes Kesiyor

Karaman’da 2014 yilinda 21 takimin katilimlari ile gerçeklesen Nike Hali Saha Ligi, bu yil rekor bir katilim ile 61 takimdan toplam 610 sporcunun mücadelesi ile devam ediyor.

Karaman Özen Hali Saha Spor tesislerinde dostluk havasinda gerçeklesen müsabakalarda takimlarin sampiyonluk için verdigi mücadelelerde genç sporcularin performansi turnuva da renkli görüntülere sahne oluyor.
“En Iyisi Dünya Sampiyonasi'na Gidecek”
Karaman’da bulunan Özen Hali Sahada oynanan maçlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü'nün gözetiminde yapiliyor. Nike Hali Saha Ligi'nin Türkiye'de 6 yildir devam eden bir organizasyon olduguna dikkati çeken Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, “Burada il birincisi olacak takim Türkiye finallerinde Karaman’i temsil edecek. Türkiye Sampiyonu olacak takim da Dünya Sampiyonasi'nda ülkemiz adina sahaya çikacak” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284