Okul Sporları Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Karaman’da Yapılacak

Okul Sporları 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan "Masa Tenisi Gençler Türkiye Şampiyonası” 8-10 Nisan 2017 tarihleri arasında Karaman’da yapılacak.

Okul Sporları Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Karaman’da Yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı’nın Okul Sporları faaliyet programında yer alan Masa Tenisi Gençler Türkiye Şampiyonası 8-10 Nisan 2017 tarihleri arasında kız ve erkek 50 okul takımının katılımı ile Karaman İrfan Ataseven Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda yapılacak.

Karaman’da düzenlenecek olan şampiyonaya en iyi şekilde ev sahipliği yapacaklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, " Karaman, 8-10 Nisan tarihleri arasında çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Karaman artık ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek önemli kentlerden birisi haline gelmiştir. Bu şampiyona önemli bir spor organizasyonu olmasının yanı sıra, ilimizin tanıtımı açısından da büyük önem arz ediyor. Şampiyonaya katılacak olan bütün sporculara başarılar diliyorum” dedi.

Şampiyonada Ankara, İzmir, Kocaeli, Konya, Tokat, Düzce, Yalova, Tekirdağ, Rize, Mersin, Sivas, Mardin, Van, Batman, Adana, İstanbul, Gaziantep, Artvin, Amasya, Çorum, Çanakkale,  Denizli, Zonguldak, Manisa, Kayseri, Elazığ, Kahramanmaraş, Bitlis, Ordu, Trabzon, Samsun, Kırklareli, Kütahya illerinden ve KKTC’den yaklaşık 200 kız ve erkek sporcu mücadele edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284