Okullar Arasi Futbol Turnuvasi Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlügü’nün organize ettigi “Okullar Arasi Yildizlar Futbol Turnuvasi” yapilan final maçlariyla sona erdi. Kupayi, Istiklal Ortaokulu evine götürdü.

Okullar Arasi Futbol Turnuvasi Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlügü’nün organize ettigi “Okullar Arasi Yildizlar Futbol Turnuvasi” yapilan final maçlariyla sona erdi. Kupayi, erkekler ve kizlar kategorisinde Istiklal Ilkögretim Okulu evine götürdü.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlügü Okullar Arasi Yildizlar Futbol Turnuvasi düzenledi. Kemal Kaynas Stadyumunda düzenlenen müsabakalara 12 okul takimi katildi.
Istiklal Ortaokulu ile Bekir Sitki Ortaokulu arasinda yapilan final maçlari nefes kesti. Ilk yarida Bekir Sitki Ortaokulu’nun üstünlügüne ragmen, Istiklal ikinci yarida oynadigi oyunla maçi dengelemesini bildi. 1-1 biten maçta, penaltilara gidildi.
Istiklal Ortaokulu penaltilarda rakibi Bekir Sitki Ortaokulunu yenerek kupayi evine götürdü.
Müsabakalarda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalarini Okul Sporlari Il Temsilcisi Özgür Tunçalp ve Istiklal Ortaokulu Müdürü Adnan Yesildaglar tarafindan verildi. Turnuva birincisi Istiklal Ortaokulu, grup müsabakalarinda Karaman’i temsil edecek.
Yildizlar Futbol müsabakalari sonunda olusan tablo ise;
Erkekler
1. Istiklal Ortaokulu
2. Bekir Sitki Ortaokulu
3. Alparslan Ortaokulu
Kizlar
1. Istiklal Ortaokulu
2. Ibrahim Bey Ortaokulu
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284