Okullar Arası Gençler Futsal Müsabakaları Başladı

Karaman’da okullar arası genç erkekler ve genç kızlar futsal il birinciliği müsabakaları başladı.

Okullar Arası Gençler Futsal Müsabakaları Başladı

Karaman’da gençler hentbol il birinciliği ile başlayan okul sporları heyecanı, gençler futsal il birinciliği müsabakaları ile devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yunus Emre Spor Salonu’nda başlayan müsabakalarda 17 erkek 8 kız takımından yaklaşık 300 sporcu birincilik mücadelesi verecek. Erkeklerde 4 kızlarda ise 2 grupta oynanan karşılaşmaların ilk gününde okullar tribünlerdeki yerlerini alarak takımlarını yalnız bırakmadı. Çekişmeli müsabakalara sahne olan ilk gün karşılaşmalarında sporcuların ortaya koyduğu performans ve sporcuların gol yollarında sergilediği bir birinden şık hareketler taraftarların adeta gözlerinin pasını sildi.

İl Müdürü Kısacık Maçları İlgiyle Takip Etti

Toplam 8 karşılaşmanın oynandığı ilk gün müsabakalarında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Şube Müdürü Mustafa Karadeniz tribünlerdeki yerini alarak müsabakaları yakından takip etti. Müsabakalarda oyuncuların performansını da beğendiği gözlenen Kısacık’ın, atılan gollerden sonra oyuncuları sık sık alkışladığı ise dikkatlerden kaçmadı.

İlk gün karşılaşmalarında alınan sonuçlar ise şöyle:

Genç kızlar, Tobb Fen Lisesi-Ahi Evran Meslek Lisesi:2-1, Spor Lisesi-Ayrancı Çpl: (p)1-1 , Sağlık Meslek Lisesi-Bifa Anadolu Lisesi:1-0, N.Sultan K.M.L-Fatih And Lisesi:1-6

Genç erkekler, Bifa Anadolu Lisesi-Karaman Anadolu Lisesi:7-1, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi-Özel Babaoğlu Lisesi:4-0, Ömer Dinçer İ.H.L- Toki Anadolu Lisesi:2-4, Fatih Anadolu Lisesi-Güzel Sanatlar Lisesi:9-4

Müsabakalar, ikinci gün yapılacak toplam sekiz karşılaşma ile devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284