Oturarak Voleybol 1.Lig 2. Etap Müsabakaları Karaman’da Başladı

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Oturarak Voleybol 1. Lig 2. Etap müsabakaları Karaman’da başladı.

Oturarak Voleybol 1.Lig 2. Etap Müsabakaları Karaman’da Başladı

Karaman Yunus Emre Spor Salonu’nda başlayan müsabakalarda Karaman’ın yanı sıra Adana, Kahramanmaraş, Muğla, Gaziantep, Karabük, Samsun, Kırıkkale, Bolu, Gaziantep ve Konya illerinden toplam 12 takım mücadele ediyor.

İlk gün yapılan müsabakalarda A grubunda mücadele eden Adana Ceyhan Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, Gaziantep Gençlik ve Spor Kulübünü, Samsun K. Yıldızı Engelliler Spor Kulübü ise Karabük 5000 Evler Spor Kulübünü 3-1’lik skorla mağlup etti. ilk gün müsabakaları oynanacak 10 karşılaşma ile devam edecek.

Karaman’ın güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “ Bedensel engelli sporcularımızın engelsiz bir yaşam sürmeleri ve hayattan kopmamaları hepimizi sevindiriyor. Önemli olan böyle bir etkinliğe katılmaları. Burada sporcularımızın ortaya koydukları mücadele ve azim imkan verildiği takdirde neler yapabileceğinin en güzel örneklerinden bir tanesi. Gönüllerdeki engellerin de kaldırılması ve bu tür sportif faaliyetlerle toplumda farkındalık oluşturulması dileğiyle müsabakalarda mücadele eden tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.

Müsabakalar 1 Nisan Pazar günü final karşılaşmalarının ardından sona erecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284