Oturarak Voleybol Takımı Türkiye Üçüncülüğü İlimize Geldi

Adana'da düzenlenen Oturarak Voleybol Türkiye Kupası'nda, Karaman Gençlik ve Spor Kulübü Oturarak Voleybol Takımı Türkiye Üçüncüsü oldu.

Oturarak Voleybol Takımı Türkiye Üçüncülüğü İlimize Geldi

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) tarafından Serinevler Spor Salonu'nda toplam 6 takımın katılımı ile düzenlenen organizasyon da antrenör Aziz Hopyar eşliğinde mücadele eden Karaman Gençlik ve Spor Kulübü Oturarak Voleybol Takımı Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. Karaman’a üçüncülük kupasıyla dönmekten dolayı mutlu olduklarını belirten oturarak voleybol antrenörü Aziz Hopyar, “Oturarak Voleybol Süper Ligi'nden final etabında ilk 4 sırayı alan takımlar ile Oturarak Voleybol 1. Ligi'nden final etabında ilk 2 sırayı alan takımlar olmak üzere toplam 6 takımın mücadele ettiği organizasyonda Kahramanmaraş Belediyesi Spor’u 3- 2 ve geçen yılın şampiyonu Alaplı ALGES oturarak voleybol takımını 3-1 yenerek grup birincisi olarak final maçlarına katıldık. Final maçlarında çok iyi oynamamıza rağmen Adana ekibine 3- 2 yenilerek oynadığımız üçüncülük dördüncülük maçını kazanarak Türkiye üçüncüsü olduk. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzel ekibimizle birlikte daha güzel başarılarla Karaman’ımızın adını en iyi şekilde duyurmaya devam edeceğiz” dedi. 
Karaman Gençlik ve Spor Kulübü Oturarak Voleybol Takımını elde ettikleri dereceden dolayı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ise, “Adana’da düzenlenen organizasyonda sporcularımızın elde ettikleri başarıyla ne kadar gurur duysak azdır. Tüm takım oyuncuları aile bireyleri ile birlikte özveriyle çalışarak ve hiçbir zaman zorluklardan kaçınmayarak bu başarının elde edilmesinde büyük rol oynadılar. Bu başarıya azmin zaferi de diyebiliriz. Ayrıca organizasyonda takım kaptanımız ve aynı zamanda milli takım kaptanı olan Metin Karaca’da turnuvanın en iyi smaçörü seçilerek bizleri bir kez daha mutlu etmesini bildi. İnanıyorum ki bu güzel ekip, bu özverili çalışmalarıyla daha büyük başarılara imza atacaktır” diye konuştu.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284