Özel Gevher Hatun Koleji Yildizlarindan Bir Basari Daha

Konya Merve Egitim Kurumlarinin düzenledigi 9.Anadolu Spor Senliginde Özel Gevherhatun koleji Yildiz Basketbol takimi sampiyon oldu. Gevher Hatun Koleji rakiplerini büyük bir farkla yenerek basarilarina bir yenisini daha ekledi.

 Özel Gevher Hatun Koleji Yildizlarindan Bir Basari Daha

Konu ile ilgili açiklama yapan Okul müdürü Ali Celal Öztan  “Akademik ve sosyal faaliyetleri ile Karamanda farkindaligini hissettiren okulumuz her sene basarilarina yenilerini ekleyerek büyümeye devam ediyor. Yeni okul binamizda da görkemli basarilar ile devam ediyoruz..Okul olarak sosyal aktivitelere çok önem veriyoruz. Kulüp çalismalarimiz ilkokul hafta içi ortaokullar cumartesi günleri yogun bir sekilde devam ediyor yaptigimiz bu çalismalarin meyvelerini aliyoruz.  . Gevher Hatun ailesi olarak en önemli amacimizin ögrencilerimizin hem bilinçsel  hem de duygusal ve psikomotor olarak gelismesini saglamak. Gelecege emin adimlarla ilerleyen, her alanda ülkemiz için en iyisini yapmak için gayret gösteren nesiller yetistiren Gevher Hatun kolejinin yaptiklari yapacaklarinin teminatidir. Sampiyon takimimizin emektar ögretmeni Ersan Teyin beyi ve takim oyuncularimizi tebrik ediyorum.” dedi

Gevher Hatun Koleji  Klüp koordinatörü Ersan Teyin “ Basketbol antrenmanlarimiz haftada 3 gün yogun bir sekilde devam ediyor sonucunda da basarilar geliyor.Çalismalarimizda bizden destegini eksik etmeyen okul müdürümüz Ali Celal beye tesekkür ederiz. “dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284