Pedallar Sampiyonluk Için Dönecek

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet sporculari 03 ve 05 Nisan 2015 tarihleri arasinda farkli iki ilde Karaman’i temsil etmek için ter dökecek.

 Pedallar Sampiyonluk Için Dönecek

 

 

 

Türkiye genelinde yapilan yarismalarda göstermis olduklari performans ve basarilarla tüm dikkatleri üzerine çeken Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet sporculari yeni bir basariya imza atmak için gün sayiyor. Birbirinden yetenekli sporculari ile Türkiye genelinde yakalamis oldugu basarilarinin yanina uluslararasi basarilarini da eklemeyi bilen Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takimi, 2016 ve 2020 olimpiyatlarina emin adimlarla ilerliyor.
03-05 Nisan 2015 tarihleri arasinda Ankara ve Gaziantep’te yapilacak yarislara sampiyonluk parolasi ile çikmaya hazirlanan Gençlik ve Spor Kulübü sporculari son hazirliklarini yaptiktan sonra 02 Nisan 2015 tarihinde yola çikacak.
Bisiklet dalinda bir marka olan Karaman ilinin ilerleyen yillar içerisinde Avrupa mücadelesi vermek istedigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Kulüp sporculari Semra Yetis, Sedef Özçelik ve Ferhat Köse Ankara Kizilcahamam’da yapilacak olan ve olimpiyat için dünya geneli puan verecek yarismalara katilacak.
Yine ayni tarihte diger sporcularimiz ise Gaziantep’te yapilacak olan Türkiye geneli yol bisikleti yarismalarina katilacaklar. Sporcularimiz bu yarismalarda da elde ettikleri basarilar ile Karaman’i en iyi sekilde temsil etmeye devam edecek. Tüm sporcularimiza ve antrenörümüze simdiden basarilar diliyorum” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284