Personel Toplantisi Yapildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik Baskanliginda, Sube Müdürleri ve personelin de katilimi ile personel tanisma toplantisi gerçeklestirildi.

 Personel Toplantisi Yapildi

Il Müdürü Hayati Kisacik, Gençlik ve Spor Bakani Akif Çagatay Kiliç’in; Genç ve dinamik bir yapida, vizyon sahibi, çok büyük hedefleri olan, büyük yatirimlar, projeler düsündügünü gençlik çalismalarina, spora ne kadar önem verdigi hakkinda Il Müdürlügümüz personelini bilgilendirdi. Yeni kurulan bir yapilasma içerisinde bulundugumuzu ve bu baglamda 2015 yilinda planlanan hedefler hakkinda açiklamalarda bulunuldu.

Il Müdürü Hayati Kisacik genis kapsam da planlanan hedefler ile ilgili açiklamalarda bulunurken, özellikle bu hedefler dogrultusunda yapilacak çalismalarin daha faydali olabilmesi için personel arasinda sevgi ve saygi ile hosgörü çerçevesinde özverili bir anlayis içinde olmalarini isteyen Il Müdürü Kisacik, bu sekilde birlik beraberligin ve buna bagli olarak da yapilan çalismalarda büyük basarilarin elde edilecegini söyledi. 2016 ve 2020 yillarinda sportif alanlarda yapilacak büyük atilimlarin önemine dikkat çekerek, atilacak olan adimlarin saglam olmasi gerektigini vurguladi.
Il Müdürü Kisacik konusmasinin devaminda tüm personelin bir bütün içerisinde olmalari gerektigi ve bu sekilde daha özgüvenli bir birey olarak sorumluluklarini yerine getirecegi kanaatinde oldugunu belirterek tüm mesai arkadaslarina olan güveninin tam oldugunu ve çok basarili bir çalisma anlayisi içerisinde olacagindan duydugu mutlulugu dile getirerek personele tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284