Potada Büyük Heyecan Başladı

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen Okullar Arası Gençler (A) Basketbol Grup müsabakaları 12 ilden 24 takımın katılımıyla başladı.

Potada Büyük Heyecan Başladı

Okul sporları faaliyetleri kapsamında 81 ilde düzenlenen okullar arası il birinciliği müsabakaları nefes kesmeye devam ediyor. İl birinciliği müsabakaları sonunda kategorilerinde dereceye giren takımlar belirlenen tarihlerde farklı illerde düzenlenen grup müsabakalarında boy göstermeye başladı.

Karaman’da 13 Ocak Cuma günü teknik toplantısı yapılan Okullar Arası Gençler (A) Grup müsabakaları Yunus Emre Spor Salonu ve Kazım Karabekir Spor Salonları’nda yapılan ilk gün karşılaşmalarıyla başladı. 12 ilin yer aldığı turnuvada 24 takım ve toplam 288 sporcu bir üst tura yükselme mücadelesi verecek. Oldukça heyecanlı başlayan ilk gün müsabakalarında takımlar bir birini izleme fırsatı bulurken alınan sonuçlarla gruplardaki puan sıralaması yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Bu heyecana ortak olan sporseverler ise tribünleri doldurarak 4 gün boyunca devam edecek olan turnuvada basketbol ziyafeti yaşayacak.

Kısacık,” Turnuvanın Keyifli Geçmesini Bekliyoruz”

2016-2017 sezonu Okullar Arası Gençler (A) Basketbol grup müsabakaları Yunus Emre ve Kazım Karabekir Spor Salonları’nda oynanan ilk gün karşılaşmalarıyla başladı. Dört gün boyunca devam edecek turnuvanın keyifli geçmesini beklediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Öncelikle takımlarımızı ilimizde misafir etmekten dolayı duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Bu organizasyonun iyi bir şekilde düzenlenmesi için herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Umuyorum ki sakatlıksız ve güzel bir turnuva olacak ve salona gelen seyirciler kaliteli maçlar izleyecektir. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2017, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284