Potanın Galibi Özel Babaoğlu Ortaokulu Oldu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullararası Küçükler Basketbol İl Birinciliği Müsabakaları” oynanan final karşılaşmalarının ardından sona erdi.

Potanın Galibi Özel Babaoğlu Ortaokulu Oldu

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda 5 okul takımından yaklaşık 60 sporcunun katılım ile düzenlenen “Okullararası Küçükler Basketbol İl Birinciliği Müsabakaları” Özel Babaoğlu Ortaokulu ile İmaret Ortaokulu arasında oynanan son gün karşılaşmasının ardından tamamlandı. Üç gün boyunca renkli görüntülere sahne olan karşılaşmalar sonunda kızlar ve erkekler kategorisinde Özel Babaoğlu Ortaokulu birinciliğini ilan eden takım oldu. Genel sıralamada ise erkeklerde Özel Babaoğlu Ortaokulu birinci, Özel Başarı Ortaokulu ikinci, İmaret Ortaokulu üçüncü, kızlarda Özel Babaoğlu Ortaokulu birinci ve Özel Başarı Ortaokulu ikinci oldu.

Sporcu ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği müsabakalarda çocuklarının heyecanına ortak olan aileler tezahüratları ile maç başından sonuna kadar çocuklarına destek verdiler. Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen ödül töreni ile takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284