Puan Avcilari Is Basinda

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet sporcularindan Semra Yetis ve Sedef Özçelik “Izmir Salcano Mtb Cup” yarislarinda Karaman’i temsil edecek.

 Puan Avcilari Is Basinda

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik ve Spor Kulübü, bisiklet bransin da il disinda gerçeklestirilen yarismalarda elde ettigi basarilar ile Karaman’i en iyi sekilde temsil etmeye devam ediyor. Türkiye genelinde yakalamis oldugu basarilarinin yanina uluslararasi basarilarini da eklemeyi bilen Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takimi, 2016 ve 2020 olimpiyatlarina emin adimlarla ilerliyor.

22 Mart 2015 tarihinde Izmir ilinde yapilacak olan “Izmir Salcano Mtb Cup” bisiklet yarislarinda Karaman’i Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Takimindan Semra Yetis ve Sedef Özçelik temsil edecek. Izmir ilinde gerçeklestirilecek olan yarismanin olimpiyatlara katilim puani verecek olmasi nedeni ile büyük önem tasiyor.
Karaman’in bisiklet sporunda yakaladigi basarinin ve sürekli yükselen basari grafiginin kendilerini mutlu ettigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Istanbul Arnavutköy’de gerçeklestirilen Salcano MTB Cup Arnavutköy C2 yarislari sonucunda, elit kadinlar kategorisinde 2. olarak büyük basariya imza atan Semra Yetis’in, Izmir’de yapilacak “Izmir Salcano Mtb Cup” bisiklet yarislarinda da ayni basariyi göstererek Karaman’i en iyi sekilde temsil edecektir. Çünkü kadromuzdaki sporcular bu yarislarda siralamaya girecek yetenege ve kaliteye sahiptir. Antrenör ve sporcularimiza bu zorlu yarislarda simdiden basarilar diliyorum” seklinde konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284