Sampiyon Suporculardan Duru Bulgura Ziyaret

Performans Spor Kulübü Sampiyon Sporculari ve Antrenörler Sponsorlari olan Duru Bulgur’u ziyaret ettiler. Ögle yemegini sporcular ile birlikte yiyen Duru Bulgur Yönetim Kurulu Baskani Ihsan Duru ve Baskan Yardimcisi Emin Duru sporcular ile tek tek ilgilenerek Spor da ve Derslerindeki basarilari ile ilgili bilgiler aldi.

Sampiyon Suporculardan Duru Bulgura Ziyaret

Ihsan Duru, sporcularin Türkiye’de ve Avrupa’da alinan bu basarilari gururla takip ettiklerini ve daha büyük basarilarin kazanilacagina inandiklarini söyleyerek elimizden geldigince desteklemeye ve yaninizda olmaya devam edecegiz dedi. Sporcular gördükleri bu ilgiden dolayi çok mutlu olduklarini ve amaçlarinin Karaman ilinden Dünya ve Olimpiyatlarda derece çikarmak için ellerinden gelen tüm gayretleri göstereceklerinin sözünü verdiler.
Performans Spor Kulübü Baskani ve Antrenörü Ali Can 2013 yili itibari ile alinan basarilarda Taekwondo’da 2 Sporcusunu Olimpiyat Kamlarina alindigini ve Türkiye Sampiyonalarinda 4 Altin 1 Gümüs 4 Bronz 1 Balkan Sampiyonlugu ve 3 Uluslar Arasi Gümüs Madalya alarak basarili bir sezon geçirdiklerini ve emin adimlarla Dünya ve Olimpiyatlara adim adim ilerlediklerini söyledi.
2013 Sezonunun bir diger bransi Bisiklet Yildiz Bayanlari ve Antrenör Baris Ünlü ile birlikte alinan Yildiz Bayanlarda Takim olarak Türkiye birinciligi ile Performans Spor Kulübü Sampiyonlarin Kulübü oldugunu ve Bisiklet Takiminin da daha iki yil Yildizlarda olmasi avantaji ile 2016 Olimpiyatlarina iddiali bir sekilde hazirlandiklarini Baris Ünlü hocamiz ve sporcularimiz ile bütün zorluklara ragmen çalisma ortamlarinin olmamasi salonlarin yetersizligi ama buna ragmen alinan bunca basaridan sonra kararli ve inançli olduklarini ve basaracaklarina inandiklarini bu yolda inatla ilerleyeceklerini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284