Sampiyon Tekmeler Karaman’da Yetisiyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde ücretsiz olarak devam taekwondo kurslarinda gelecegin altin tekmeleri yetisiyor.

Sampiyon Tekmeler Karaman’da Yetisiyor

Karaman’da ücretsiz olarak açtigi kurslar ile gelecegin teminati çocuklarimiza spor dolu bir hayat sunan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, çocuklari kötü aliskanliklarda uzaklastirarak her türlü imkâni sagliyor.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde bulunan spor tesislerinde ücretsiz olarak egitimlerine devam eden gelecegin altin tekmeleri, alaninda uzman antrenörler esliginde haftanin 6 günü taekwondo ögreniyor. Minikler, yildizlar ve müsabik kategoride egitim gören toplam 100 altin tekme, düzenli ve disiplinli çalisma ile ülke çapinda spora yeni yetenekler kazandirma hedeflerine devam ediyor. Antrenör Bekir Türk gözetiminde gerçeklestirilen egitimlerde basarili sporcular müsabik gruba kaydirilarak, egitimlerine burada devam edecek sporcular hem kulüplerini hem de ülkelerini ulusal ve uluslararasi müsabakalarda temsil etme sansi yakalayacak.
Hafta içi 16:15/17:45 – 18:00/19:30 - 16: 30/18: 30 – 18:30/20:30 hafta sonu 10:30/12:30 saatleri arasinda verilen taekwondo egitimi, Karaman ve Türkiye'nin gelecekteki sampiyonlarini yetistirmeye yönelik olarak yapiliyor. Tekvando hocasi Türk’ün yaptigi açiklamada, "Çocuklara taekwondonun tüm inceliklerini ögretiyoruz. Amacimiz Karaman’dan Türkiye ye yeni sampiyonlar yetistirmek ve bunu içinde elimizden gelen tüm çabalari gösteriyoruz" dedi.
Karaman’da Spor Il Müdürlügü bünyesinde verilen ücretsiz kurslarla gençlerin oldukça mutlu oldugunu belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Verilen egitimlerin yani sira ögrencilerimize sporcu ruhunu da isliyoruz. Egitim ve disiplin sporu olan taekwondo, içe kapanikligin disa vurulmasi ve çekingenligin atilmasinda önemli bir firsattir. Spor Il Müdürlügümüz bünyesinde egitim gören sporcularimiz grup psikolojisini gelistirerek ortak hareket etmenin yani sira kurallara uyma ve sistemli hareket etme aliskanligi da kazaniyorlar.
Arica, kursa katilan basarili sporcularin içlerinden çikacak basarili sporculari, Türk sporuna kazandirmak istediklerini belirten Kisacik, tekvando sporunu hobi haline getirerek, ömür boyu spor yapmalarini saglamak istiyoruz" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284