Sarıveliler’de Masa Tenisi Bayramı

Sarıveliler İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen okullar arası masa tenisi turnuvası kapalı spor salonunda oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi.

Sarıveliler’de Masa Tenisi Bayramı

Yüksek katılımla gerçekleşen turnuvada 8 okul, 17 takım, 68 öğrenci mücadele etti ve 35 maç oynandı. Birbirinden çekişmeli maçların oynandığı turnuva öğrenciler açısından iyi bir tecrübe oldu ve sportif anlamda güzel görüntülere sahne oldu. Müsabakalar sonucunda dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları İlçe Kaymakamı Hasan Sadebıyık, Belediye Başkan Vekili, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Örpen Atan tarafından verildi.

Turnuva sonucunda dereceye giren okullar şu şekilde sıralandı:

Erkekler:

1. Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu

2. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

3. 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

Kızlar:

1. Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu

2. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

3. Adiller Şehit Öğretmen Ali Yıldız Ortaokulu

Turnuva hakkındaki görüşlerini dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan, “Sarıveliler İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen okullar arası masa tenisi turnuvası sonucunda kazanan Sarıveliler olmuştur. Öğrencilerimiz kucaklaşmış, tek yürek olmuştur. Kazanmayı da kaybetmeyi de öğrenen çocuklarımız aynı zamanda sağlam dostluklar da kurmuştur. Tabiri caizse fairplayi, centilmenliği yaşayan öğrencilerimiz çok güzel görüntüler sunmuş ve unutulmayacak anlar yaşamışlardır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Turnuvada dereceye giren ve katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Geleceğimiz adına bir kez daha umutlandım.” diyerek, etkinliğin öğrencilere, eğitim ve öğretime olumlu olarak yansıdığını vurguladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284