Satranç Turnuvası Kayıtları Başladı

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Satranç İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan Küçükler İl Birinciliği Satranç Turnuvası için ön kayıtlar başladı.

Satranç Turnuvası Kayıtları Başladı

Karaman’da faaliyetlerine aralıksız bir şekilde devam eden satranç il temsilciliği, satranç tutkunlarını bir araya getirmeye devam ediyor. Satranç sporunu geliştirme ve tabana yayma çalışmaları kapsamında birçok başarılı projeye imza atan satranç il temsilciliği 26-27 Kasım tarihleri arasında Piri Reis Kültür Merkezi Satranç Salonu’nda düzenlenecek Küçükler İl Birinciliği Satranç Turnuvası ile geleceğin satranç adaylarını bir araya getiriyor.

Turnuvanın sporcular için önemine değinen satranç il temsilcisi Mustafa Eroğlu,” 7-12 yaş grupları arasında genel ve kızlar kategorilerinde yapılacak olan turnuvamızda dereceye giren sporcularımız Türkiye Yaş Grupları Satranç Şampiyonası’nda ilimizi temsil etme hakkı elde edecekler. 2016-2017 etkinlik yılı vizeli TSF sporcu lisansına sahip, 2010 ve önce doğumlu sporcularımız satranç il temsilciliğimizin adresi olan www.karaman.tsf.org.tr adresinden turnuva kayıt sisteminden başvurularını online olarak yapabilirler. Başka yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyeceği için sporcularımızın kayıt işlemlerine dikkat etmeleri gerekmektedir. 7-12 yaş arası tüm sporcularımızı turnuvamıza bekliyoruz” diye konuştu.

Turnuva son başvuru tarihi 25 Kasım 2016 Cuma saat 19.00’a kadar olup, bu tarihten sonra kayıt başvurusu kabul edilmeyecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284