Satranç Turnuvasi Sona Erdi

Valilik Kupasi Kurumlar Arasi Satranç Turnuvasi gerçeklestirilen ödül töreninin ardindan sona erdi.

Satranç Turnuvasi Sona Erdi

16 Subat Pazar günü saat 12.30’da Piri Reis Kültür Merkezinde gereklestirilen ödül törenine; Vali Murat Koca, Türkiye Satranç Federasyonu Baskanvekili Prof. Dr. Yusuf Dogruer, TSF Bozkir Bölge Temsilcisi Hasan Onat, Karaman Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Nuriye Ulu, Il Saglik Müdürü Dr. Ali Riza Altunsoy Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdür V. Osman Selçuk Bas, Türkiye Satranç Federasyonu Karaman Il Temsilcisi Mustafa Eroglu ve yarismacilar katildi.
11 Subat – 16 Subat 2014 tarihleri arasinda düzenlenen ve Kamu kurum ve kuruluslari personellerinin daha saglikli yasamalari, is verimliliginin artirilmasi, kurumlar arasi sosyal iliskilerin daha siki hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yas gruplarina aktarilabilmesi düzenlenen satranç turnuvasi düzenlenen ödül töreninin ardindan sona erdi.
Piri Reis Kültür Merkezinde gerçeklestirilen ödül töreninde turnuvada dereceye giren kurumlara kupalari ve madalyalari Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafindan verildi. Ödül törenin ardindan bir konusma yapan Vali Koca turnuvada dereceye girerek basarili olan yarismacilari tebrik ederek, bu tür organizasyonlarin önemli oldugunu belirttigi konusmasinin sonunda turnuvanin düzenlenmesinde emegi geçen herkese tesekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284