Selahattin Akbas 2016 Olimpiyat Adaylari Arasina Girdi

Spor Genel Müdürlügünce Proje dâhilinde 2016 olimpiyatlarinda ülkemizin daha basarili olabilmesi amaci ile gelecek vaat eden sporcular bir bir seçilerek Olimpiyat kamplarina alinacaklari ve bu seçilen sporcularin hazirlanmalari amaci ile Olimpiyat kamplarinda Uzman Egiticiler tarafindan çalistirilacaklari belirtildi.

Selahattin Akbas 2016 Olimpiyat Adaylari Arasina Girdi

Olimpiyat adaylari kampina ilimizden Aysegül Funda Alp’in ardindan Avrupa Sampiyonu Selahattin Akbas’da davet edildi.

Konu ile ilgili açiklama yapan Karaman Taekwondo Il Temsilcisi ve Antrenör Ali Can Geldigimiz bu basarili nokta kisa bir zamanda olmadi yillardir planli programli ve disiplinden kopmadan çalismalarimizin karsiligidir amaçladigimiz Olimpiyatlara adim adim ilerliyoruz. Karaman ilimizde Taekwondonun önünü kesmeye çalisanlarda oldu halada zarar vermeye çalisanlarda var? Ama biz kendi isimize bakarak sporcularimiz ile birlikte sevgi saygi çerçevesinden çikmadan disiplinden kopmadan çalismalarimiza devam ediyoruz. 2016 Olimpiyatlari için elimizden gelen gayreti gösterecegiz istiyoruz ki Karaman ilimiz Sporda Türkiye’nin gururu olsun” dedi.
Selahattin Akbas kimdir:
1997 Dogumlu Selahattin Akbas ve Ikiz kardesi Selçuk Akbas kardesler Taekwondo Camiasi içinde yakindan taninan ikiz sporcularimizdir. Karaman Güzel Sanatlar Spor Lisesinde 3 sinifta okuyan ikizler 2011 yilinda Marmaris’te Yildizlar Türkiye Taekwondo Sampiyonasinda bir ilki basararak 123 sporcunun oldugu siklette rakiplerini yenerek final oynamis ve biri birinci digeri ikinci olmus ve Milli Takim Seçmelerinde de ayni basariyi göstererek final yapmislaridi ayni yil içerisinde Gürcistan’da yapilan Avrupa Taekwondo Sampiyonasinda 33 kg. da Selahattin Akbas Avrupa sampiyonu olarak Karaman Ilimize ilk Avrupa Sampiyonlugunu getiren sporcu ünvanlini alan kisi olmustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284