Spor Il Müdürleri Mersin’de Bulustu

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürleri Degerlendirme ve Planlama Toplantisi 20-22 Ocak tarihleri arasinda Mersin`de yapildi.

Spor Il Müdürleri Mersin’de Bulustu
Toplantiya Gençlik ve Spor Bakani Suat Kiliç, 81Ilin Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlerinin yani sira Bakan Yardimcisi Doç.Dr. Yusuf Tekin, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Yurtkur Genel Müdürü Hasan Albayrak, Müstesar Yardimcisi Yavuz Çelik, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloglu ve çok sayida Bakanlik üst düzey bürokrati katildi.
Gençlik ve Spor Bakani Suat Kiliç yapmis oldugu konusmada Gençlik Merkezlerinin ve Spor Salonlarinin önemine isaret ederek gençlerimize ulasma noktasinda bu tesislerin 24 saat gençlerin hizmetinde olmasini istedi.
Bakan Suat Kiliç’in üzerinde önemle durdugu konu ana basliklari söyle;
—2012 ve 2013 yillarinin sportif yatirimlarin hizlanacagi yillar olacagi,
—Eksikligi çok hissedilen ve yüzme sporuna bir ivme kazandiracak 18 adet yari olimpik kapali yüzme havuzunun yapilmasi,
—Yarim kalan spor salonlarinin ivedilikle bitirilip gençlerin hizmetine sunulmasi,
—Modern Gençlik Merkezlerinin insa edilerek gençligin hizmetine sunulmasi,
—Hizmet noktasinda mesai saati mevhumu gözetilmeden tesislerin 24 saat açik tutulmasi,
—Sporun altyapisina çok önemli katkisi olacak 2 adet Olimpiyat köyünün 2012 yilinda yapilmasi,
Sporla tanismayan 10 milyon genç oldugunu da vurgulayan Bakan Kiliç bu gençlerimize ulasma noktasinda Il Müdürlerine önemli görevlerini hatirlatti.
Toplantiya katilan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, “Toplanti çok verimli geçti, Bakanimiz Sayin Suat Kiliç ülkemizin gençlerinin ve sporunun gelecegi adina çok önemli noktalara degindi. Biz degerli Bakanimizin belirttigi gibi hizmet noktasinda Karamanimizin gençliginin ve sporunun 24 saat hizmetinde olacagiz. Ilimizde sporla tanismamis ne kadar genç varsa yapacagimiz plan proje ile hepsine ulasmak için elimizden gelen tüm gayreti gösterecegiz. Bu yeni olusumun Türkiye’nin spor ve sporcu alt yapisinin olusumunda çok önemli bir yeri olacaktir. Bizde ilimizi bu olusum içindeki layik oldugu yere tasiyacagiz. Gelecegimizin teminati olan gençlerimize ve sporcularimiza sunacagimiz imkânlarla çocuklarimizin saglikli vatanini bayragini seven saygili bir nesil olarak yetismelerine gayret edecegiz. Ilk hedefimiz tesislerimizi bu gençlerimizle doldurmak ve en iyi hizmeti onlara sunmaktir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284