Sporda Yılın Enleri Ödülleri Sahiplerini Buldu

Karaman’da, Amatör Spor Haftası etkinliği kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen "2016 Yılının Enleri Ödül Töreni"nde dereceye girenler ödüllerini aldı.

Sporda Yılın Enleri Ödülleri Sahiplerini Buldu
Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yılın enleri ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Celal Özcan ile İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Kayatürk, antrenörler ve çok sayıda sporcu katıldı.
Törende konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, "Sporun dili sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberliktir. Sporcularımızın ulusal ve uluslararası müsabakalarda elde ettiği başarılar ilimiz ve ülkemiz adına gurur vericidir. Eğer sağlıklı ve dinç bir geleceğimizin olmasını istiyorsak, geleceğimiz, yarınlarımız olan gençlere gereken değeri verip onları yetiştirmeliyiz. Karaman, amatör spor branşlarında milli takımlara sporcu veren ve ülkemizin dereceler almasını sağlayan önemli spor şehirlerinden biri olma yönünde hızla ilerliyor. Şuan aramızda 2016 yılında ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılar elde etmiş sporcularımızı ve emek veren değerli hocalarını tebrik ediyor diğer sporcularımıza gerek ahlaki yönden, gerekse de göstermiş oldukları başarılarıyla örnek olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
Konuşmalar sonrasında protokol tarafından ASKF vefa ödülü ve Amatör Spor Kulüpleri branşlarında ödül almayı hak eden sporculara, spor kulüplerine, takımlara, il temsilcilerine, yöneticilere ve hakemlere plaketleri takdim edildi.






 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284