Stada “Atatürk” İsminin Verilmesi Bizi Onurlandıracaktır

İlimize bağlı Ermenek İlçesinde önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan şehir stadyumunun ismi ile ilgili bazı internet sitelerinde yapılan haberler ve sosyal medyaya yansıyan asılsız iddialar nedeniyle Ermenek Belediye Başkanı bir açıklama yaptı.

Stada “Atatürk” İsminin Verilmesi Bizi Onurlandıracaktır

İlimiz Ermenek İlçesi Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, ilçede yapımı sona eren stadyumun isminin değiştirildiği iddiasına ilişkin, "Sayın Lütfi Elvan'ın bilgisi dışında gelişen bu tartışmayı Sayın Elvan da haberlerden öğrenmiş ve kendisi bizi aramıştır. Sayın Genel Başkan Yardımcısı konunun bir tartışma meselesi olmasını istememiş ve 'stada ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün isminin verilmesi bizi onurlandıracaktır' demiştir." dedi.
Stada önce Atatürk isminin verildiği, sonradan ismin değiştirildiği iddiasının gerçek dışı olduğunu vurgulayan Sözkesen, şunları kaydetti:  “Stadyumumuzun ismine yönelik halkımızdan gelen yoğun talep doğrultusunda ilçemizin evladı olan Sayın AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Lütfi Elvan'ın ismi ön plana çıkmıştır. Sayın Elvan'ın bilgisi dışında gelişen bu tartışmayı Sayın Elvan da haberlerden öğrenmiş ve kendisi bizi aramıştır. Sayın Genel Başkan Yardımcısı konunun bir tartışma meselesi olmasını istememiş ve 'stada ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün isminin verilmesi bizi onurlandıracaktır' demiştir. Atatürk, sadece bir kesimin değil hepimizin ortak değeridir. Bunu bir siyasi malzeme olarak kullanmak da doğru değildir” Haber: Anadolu Ajansı


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284