Taekwonda’da Sampiyonlar Belli Oldu

2014-2015 Egitim ve Ögretim yili Okul Sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen Yildiz-Genç(kiz-erkek) taekwondo il birinciligi müsabakalari yapilan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.

Taekwonda’da Sampiyonlar Belli Oldu

07 Mart 2015 tarihinde Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Kazim Karabekir Spor Salonunda yapilan Okullar arasi yildiz, genç taekwondo il birinciligi müsabakalari kiran kirana geçen maçlara sahne oldu. Yildiz bayanlarda 13, yildiz erkeklerde 19, genç bayanlarda 12, genç erkeklerde 11, toplamda 55 sporcunun katildigi taekwondo il birinciligi müsabakalarina sporseverlerde yogun ilgi gösterdi.
Heyecanin biran olsun düsmedigi müsabakalarda yildiz ve genç kategorisinde mücadele eden sporcular okullarini en iyi sekilde temsil edebilmek ve il disinda yapilacak olan grup müsabakalarinda Karaman’i temsil etmek için ter döktü. Ilginin yogun oldugu müsabakalar Spor Il Müdürlügü tarafindan Internet ortaminda canli olarak verildi ve 650 kisi bu müsabakalari internet ortaminda canli bir sekilde izleme sansi yakaladi.
Müsabakalar sonunda Yildiz Kizlarda Sehit Durmus Ali Uzun Ortaokulu, Yildiz Erkeklerde Makbule Orman Ortaokulu, Genç Kizlarda Spor Lisesi ve Genç Erkeklerde Larende Anadolu Lisesi kategorinde birinci olarak, il disinda yapilacak olan grup müsabakalarinda Karaman’i temsil etme hakkina sahip olan okullar oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürü Aslan Yildiz, Kredi Yurtlar Müdürü Enver Yazibasi, Taekwondo Il Temsilcisi Ali Can, Okul Sporlari Il Temsilcisi Özgür Tunçalp ve hakemler tarafindan verildi.
Müsabakalar, ödüllerinin verilmesi ve günün anisina çektirilen toplu fotografin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284