Taekwondo’da Murat Yagmur Türkiye Sampiyonu Oldu

10-12 Nisan 2012 tarihleri arasinda Ordu ilinde düzenlenen Üniversiteler Türkiye Sampiyonasi’nda ilimiz Türk Telekom Spor Kulübü sporcusu ve Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Beden Egitimi Ögretmenligi bölümü ögrencisi Murat Yagmur 62 üniversiteden 420 sporcunun katildigi turnuvada 87 kg sikletinde çok zorlu rakipleri geride birakarak Türkiye Sampiyonu oldu.

Taekwondo’da Murat Yagmur Türkiye Sampiyonu Oldu
Yagmur’un antrenörü Bekir Türk yaptigi açiklamada, “Murat bu yil çok üstün bir performans sergileyip Antalya’daki büyükler Türkiye Sampiyonasi’nda 3. oldu. Simdiki müsabakada da çitayi yükselterek Türkiye Sampiyonu oldu. Uzun yillardir büyükler kategorisinde derece alamayan ilimize bu yil 2 madalya birden kazandirarak ilimizin hakli gururu olmustur” dedi.
25–30 Mayis tarihleri arasinda Güney Kore’nin Seul kentinde düzenlenecek olan Üniversiteler Dünya Sampiyonasi’na katilmaya hak kazanan Murat Yagmur, “Insallah ilimizden ilk kez katilacagim bu Dünya Sampiyonasi’nda ilimi ve ülkemi en iyi sekilde temsil edip madalya getirecegime inaniyorum, çalismalarima Bekir hocamla araliksiz devam ediyoruz katilacagim dünya sampiyonasinda tüm halkimizin duasini bekliyorum. Ayrica bize gençlik spor tesislerini açan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürümüz Kasim Aydogdu’ya, bana her türlü destegi saglayan Türk Telekom Bas Müdürü Mehmet Olcar’a ve üniversite rektörümüz Prof. Dr.Sabri Gökmen’e tesekkürlerimi bir borç bilirim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284