Tartan Atletizm Pisti’nin Yapimina Baslandi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Kemal Kaynas Stadyumu bakim onarim çalismalari kapsaminda yeni tartan atletizm pistinin yapimina baslandi.

Tartan Atletizm Pisti’nin Yapimina Baslandi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan 20.10.2014 tarihinde bakim onarim çalismalarina baslanan çim yüzeyli, tartan atletizm pistli Kemal Kaynas Stadyumun da yeni yapilacak olan tartan pistinin yapimina baslandi.
Karaman halkina uzun yillar hizmet veren tartan atletizm pistinin de yenileme çalismalari baslayarak yaklasik 20 gün içerisinde hazir hale getirilecek. Yapim çalismalari sonunda daha modern bir hale kavusacak olan tartan atletizm pisti, Karamanli vatandaslara kaldigi yerden hizmet vermeye devam edecek.
Karaman halkina daha iyi ve kaliteli tesislerde hizmet sunabilmek amaciyla yapilan çalismalarin devam ettigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Kemal Kaynas Stadyumu bakim onarim çalismalari devam ediyor. Yapim çalismalarin sonunda yeni tartan atletizm pisti, 500 kisilik yeni tribün ve isiklandirmalari futbol sahasi hizmete kaldigi yerden devam edecek. Bu tesisimizin tamamlanarak hizmete sunulmasi ile birlikte Karaman’da 7’den 70’e herkesin spor yapabilmesine imkân saglayarak, halkimizin saglikli bir yasam için ihtiyaçlarina cevap verebilecek tesisleri ilimize kazandirmis olacagiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284