Tekvandoda Hazırlıklar Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü tekvando takımı Anadolu Yıldızlar Ligi ve Türkiye Şampiyonası hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Tekvandoda Hazırlıklar Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Kulübü tekvando takımı çalışmalarına milli takım antrenörlerinden İbrahim Kafalı nezaretinde aralıksız bir şekilde devam ediyor. Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulanan Tekvando Salonu ve Yunus Emre Spor Salonu’nda hazırlıklarını sürdüren sporcular 13 Ocak 2017 tarihinde Isparta’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi(Analig) Çeyrek Final müsabakaları ve 17 Ocak tarihlerinde yapılacak olan Büyükler Türkiye Şampiyonası için gün sayıyor.

Güzel bir hazırlık dönemi içerisinde girdiklerini belirten Kafalı,” Anadolu Yıldızlar Ligi ve hemen ardından Büyükler Türkiye Şampiyonası olacağından dolayı çalışmalarımız oldukça verimli geçiyor. Karaman ili olarak farklı kulüplerden toplam 20 sporcumuzla birlikte inşallah katılacağımız şampiyonlarda ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. İl temsilcimiz ve diğer antrenörlerimizle birlikte ilimizin ismini en iyi şekilde duyurmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Kış spor okullarımızda ise tekvandoya yeni başlayan sporcularımızla birlikte temel teknik ağırlıklı çalışmalarımız başladı. Devam eden müsabık sporcu grubu antrenmanlarımızda ise yoğun olarak ikişerli elçek çalışması, teknik ve taktik üzerine antrenmanlar yapıyoruz” dedi.

Şampiyona öncesi antrenör ve sporculara başarılar dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise,” İlimizde yetişen sporcularımızın bugüne kadar elde ettikleri derece ve başarıyla hep gurur duyduk. İl müdürlüğümüz olarak tüm branşlarımıza ve sporcularımıza ayrı bir önem veriyor ve destekliyoruz. Bünyemizde yaz ve kış spor okullarında eğitim gören çocuklarımızı yaptıkları spor ile disipline etmek, vücut direncini artıracak ahlaki değerlerde başarılı, topluma faydalı bireyler haline getirmek ise en temel hedeflerimizdendir. Ayrıca spor yapan çocuklarımız aldıkları disiplinli eğitim ile derslerinde daha başarılı oluyor” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2016, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284