TKB2L Organizasyonu Eksiksiz Sona Erdi

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2012 yili faaliyet programinda yer alan ve ilimiz Kazim Karabekir Spor Salonunda 27-29 Nisan tarihleri arasinda organize edilen TKB2L Final Grubu müsabakalari sona erdi.

TKB2L Organizasyonu Eksiksiz Sona Erdi
Karamanli sporseverlerin yogun ilgi gösterdigi müsabakalar çok çekismeli ve zevkli geçti. Final grubunun ilk ayagi olan grup müsabakalari ile Karaman basketbola doydu. Basketbol dolu geçen üç günün sonunda il disindan gelen misafirlerimiz Karaman’dan ayrildilar.
Basketbol Federasyonu Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüs organizasyonun bitiminde Vali Süleyman Kahraman’ a, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu’ya, Esnaf Baris Spor Kulüp Baskani Ahmet Yenilmez’ e ve Basketbol Il Temsilcimiz Soner Tatlipinar’ a Basketbol Federasyonu adina tesekkür plaketi takdim etti.
Müsabakalar sonunda bir degerlendirme yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürümüz Kasim Aydogdu, “Karaman adina üst seviyede bir grup müsabakasinin üstesinden geldik. Karaman bir büyüksehir olmamasina ragmen böylesine bir organizasyonu ilimize verildi. Bu organizasyonu eksiksiz bir sekilde bitirmenin mutlulugunu hep beraber yasiyoruz. Kazim Karabekir Spor Salonumuzda ki bütün eksiklikleri bitirdik. Artik Karaman grup müsabakalarinda tercih edilen iller arasindadir. Bu organizasyonda emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum. Zaman içinde görülecek ki gençlik ve spor adina Karaman çok mesafe kat edecektir. Basketbola gönül vermis olan gençlerimiz için bu müsabakalarin önemi çok büyüktür. Izleyerek ögrenmek sporcunun ufkunu genisletmektedir. Gelen misafirlerimizi de elimizden geldigince en iyi sartlarda agirlamaya gayret ettik. TKB2L final müsabakalarinin ikinci ayagina katilmak üzere Alanya’ ya gidecek olan takimlarin idareci, antrenör ve sporcularina basarilar diliyor, müsabakalarin organizasyonunda Basketbol Federasyonu adina görev alan Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüs’ e de tesekkür ediyorum” dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284