Toros Kaplani’ndan Kisacik’a Ziyaret

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, gerçeklestirilen 14. Avrupa Dag Krosu Sampiyonasinda Avrupa 3.’sü olan Mustafa Göksel ve antrenörü Abdulselam Karharman’i makaminda kabul etti.

Toros Kaplani’ndan Kisacik’a Ziyaret

4 Temmuz 2015 tarihinde Portekiz’de yapilan 14. Avrupa Dag Kros Sampiyonasinda büyük bir basariya imza atarak, büyük bir bölümünü önde götürdügü yarismada Avrupa 3.’sü olma basarisi gösteren Mustafa Göksel, Avrupa dönüsü antrenörü Abdulselam Karharman nezaretinde Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’i makaminda ziyaret etti.
Sicak ve samimi bir ortamda gerçeklesen ziyarette sampiyona hakkinda bilgi veren antrenör Karharman, hedeflerinin artik 19 Eylül de gerçeklesecek olan Dünya Sampiyonlugu oldugu belirtti. Basarisini, sampiyona dönüsü Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ile paylasan basarili sporcu Göksel ise,” Portekiz’de yapilan 14. Avrupa Dag Krosu Sampiyonasi'nda Avrupa üçüncüsü oldum. Bundan sonraki hedefim ise 19 Eylül’de Dünya Sampiyonasi'nda sampiyon olarak ülkeme dönmektir. Orada Türk bayragini dalgalandiracagima inaniyorum. Hedefim, bundan sonra yapilan tüm uluslararasi yarismalarda basari elde ederek Türk bayragini dalgalandirmak olacak. Ayrica bizlere yarisma boyunca verdigi desteklerden dolayi Il Müdürümüz Sayin Hayati Kisacik’a bir kez daha tesekkür etmek istiyorum” seklinde konustu.
Yapilan ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Spor Il Müdürü Kisacik ise,” "Karaman’i ve ülkemizi Portekiz’de düzenlenen sampiyonada temsil ederek gururlandiran ve madalya ile geri dönme basarisini gösteren basarili sporcu Mustafa Göksel’i ve antrenörümüz Abdulselam Karharman’i cani gönülden tebrik ediyorum. Ayni basariyi 19 Eylül de gerçeklestirilecek Dünya Sampiyonasinda da göstereceklerine inaniyorum. Basarili sporcumuzun ülkemize ve Karaman’a yeni bir gurur yasatacagina olan inancim tamdir” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284