Türk Dil Kupasi Judo Sampiyonasi Karaman’da Yapilacak

2014-2015 yili Judo Federasyonu il temsilciligi faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde 14 Mart 2015 tarihinde Minikler ve Yildizlar Türk Dil Kupasi Judo Sampiyonasi gerçeklestirilecek.

Türk Dil Kupasi Judo Sampiyonasi Karaman’da Yapilacak

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilecek Minikler ve Yildizlar Türk Dil Kupasi Judo Sampiyonasi 14 Mart 2015 tarihinde Kazim Karabekir Spor Salonu’nda yapilacak.
Karaman ili judo takiminin da yer aldigi sampiyonaya Konya, Ankara, Aksaray, Kirsehir, Kirikkale, Igdir, Kilis, Afyon, Nevsehir, Mersin, Nigde, Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’dan toplam 250 sporcu katilacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen sampiyonada judocular, kizlarda ve erkeklerde toplam 18 siklette dagitilacak madalyalar için yarisacak.
Sampiyona ile ilgili bilgi veren Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik; ” Minikler ve Yildizlar Türk Dil Kupasi Judo Sampiyonasinda kizlar ve erkekler kategorisinde 9 siklette toplam 240 sporcunun ter dökecegini söyleyerek, Türkiye’nin dört bir yanindan gelen sporcular bu müsabakalara katiliyor. Burada yapilacak olan sampiyonada sporcular hem sampiyonluk mücadelesi verecek hem de son durumlarini görme sansi yakalayacaklar. Bu bakimdan böyle bir sampiyonanin yapilmasi sporcular ve antrenörler açisindan büyük önem tasimaktadir.
14 Mart 2015 tarihinde Kazim Karabekir Spor Salonunda gerçeklesecek sampiyonaya tüm Karamanli sporseverleri bekliyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284