Türkiye-Akdeniz Gençlik Baris Gemisi Basvurulari Basladi

Cumhuriyetimizin 90. yili kutlamalari çerçevesinde ve Dünya barisina katki saglamak amaciyla Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan “Türkiye-Akdeniz Gençlik Baris Gemisi” projesi gerçeklestirilecek.

 Türkiye-Akdeniz Gençlik Baris Gemisi Basvurulari Basladi

Dünyanin 38 ülkesinden iyi derecede Ingilizce bilen 18-27 yas arasi 800 genci tasiyacak olan Baris Gemisi yolculuguna, 29 Ekim 2013’te Istanbul-Karaköy Limani’ndan baslayacak, Tunus, Hirvatistan ve Bosna-Hersek’i ziyaret ederek tekrar Istanbul’a dönecektir. Bu yolculuk ile birlikte gençler sinirlari asan dostluklar kurarak, kültürel farkindaligin yani sira gönüllülük bilincinin gelismesine katkida bulunacaklar ve yolculuk boyunca gerçeklestirilecek olan çalistaylar sayesinde çesitli alanlarda bilgi ve deneyim kazanma firsati elde edecekler.

Seyahat Programinda herhangi bir degisiklik olmasi durumunda Bakanligin web sitesinden ayrica duyuru yapilacak. Baris gemisi seyahatine katilmak isteyenler için son basvuru tarihinin 4 Ekim oldugu ve basvurularin (//barisgemisi.gsb.gov.tr/) adresine yapilacagi açiklandi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284