Türkiye Beyzbol Sampiyonasi Sona Erdi

Karaman’da 3 gündür devam eden Türkiye Beyzbol Sampiyonasi, final müsabakalarinin ardindan düzenlenen kupa töreniyle sona erdi.

 Türkiye Beyzbol Sampiyonasi Sona Erdi

 

Kemal Kaynas Stadyumu’nda gerçeklesen Türkiye Beyzbol Sampiyonasi’nin final müsabakalarini Karaman Vali Vekili Mustafa Sarikaya, Vali Yardimcilari Ferhat Burakgazi ve Sedat Yildirim, Türkiye Ragbi Federasyonu Baskani Sahin Kömürcü, daire müdürleri ile federasyon yetkilileri ve sporcular birlikte izledi. 8 ilden yaklasik 450 sporcunun katildigi sampiyonada 10-12 yas kategorisinde Eskisehir’den Ali Fuat Cebesoy Kulübü, 13-15 yas kategorisinde yine Eskisehir’den Su Sporlari Spor Kulübü ve 16 yas grubunda ise Eskisehir’den Çamlica Spor Kulüpleri birinciligi elde etti. Final müsabakasinin ardindan gerçeklestirilen kupa töreninde çesitli kategorilerde dereceye giren takimlara sampiyonluk kupalari ile madalyalari Vali Vekili Mustafa Sarikaya ve protokol üyeleri tarafindan verildi.
Vali Vekili Mustafa Sarikaya ödül töreninin ardindan yaptigi konusmada, Karaman 1 ay önce Türkiye Softbol Sampiyonasi'na ev sahipligi yapmisti. Bugün yine ilimizin ev sahipliginde güzel bir sekilde tamamlanan Türkiye Beyzbol Sampiyonasi'nin ödül törenini gerçeklestiriyoruz. Türkiye Beyzbol Sampiyonasi'nin Karaman’da düzenlenmesindeki katkilarindan dolayi Federasyon Baskani Sahin Kömürcü’ye ve federasyon yetkililerine, Türkiye’nin farkli illerinden gelerek sampiyonaya katilan sporcularimiza ve antrenörlerimize çok tesekkür ediyorum. Insallah önümüzdeki günlerde Türkiye Ragbi Federasyonu yetkililerinin katkilariyla Karaman’da softbol antrenörlük kursu açilacaktir. Bunun akabinde ilimizde olusturulacak olan lisanli takimlarla Karaman’da softbol ve beyzbol branslarina olan ilgi artacaktir" dedi.
Türkiye Beyzbol Sampiyonasi ödül töreni Vali Vekili Mustafa Sarikaya’ya Türkiye Ragbi Federasyonu Baskani Sahin Kömürcü tarafindan plaket takdim edilerek, beyzbol sopasi ile beyzbol eldiveni hediye edilmesinin ardindan toplu fotograf çekilmesiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284