Türkiye Bilardo Şampiyonası’nda Karaman’a Üç Madalya

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Türkiye Bilardo Şampiyonası’nda Karamanlı bilardocular bir altın, bir gümüş ve bir bronz madalya alarak büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye Bilardo Şampiyonası’nda Karaman’a Üç Madalya

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Belek turizm merkezinde bir otelde düzenlenen ve 14 gün boyunca 1859 sporcunun 3 bant, pool ve artistik kategorilerinde yarıştığı Türkiye Bilardo Şampiyonası, 3 bant büyükler kategorisi müsabakalarıyla tamamlandı.

Karaman’ın Gençlik Spor Kulübü olarak 13 sporcuyla mücadele ettiği 1. Etap Yıldızlar Pool Bilardo şampiyonasında Beyza Yavuz, Nursel Okutan ve Sümeyye Çankaya ile madalyaya uzanan Karaman ekibi bir altın, bir gümüş ve bir bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Şampiyona dönüşü derece elde eden sporcular Beyza Yavuz, Nursel Okutan ve Sümeyye Çankaya bilardo antrenörü Osman Yılmaz ve Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz eşliğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Bilardo Şampiyonası’nda alınan sonuçlardan dolayı gurur duyduklarını belirten Kısacık, " Karamanlı bilardocuların böyle büyük bir organizasyonda başarılı sonuçlar alması ve ilimizin tanıtımına katkıda bulunmaları çok önemli. Sporcularımızdan Beyza Yavuz altın madalya, Nursel Okutan gümüş madalya, Sümeyye Çankaya ise bronz madalyanın sahibi olarak bu haklı gururu bizlere yaşattı. İl müdürlüğü olarak en büyük amacımız, sporcularımızın daha da büyük başarılara imza atabilmeleri. Her zaman sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284