Türkiye Kadinlar Basketbol 2. Ligi Final Grubu Maçlari Karaman’da Basliyor

Türkiye Kadinlar Basketbol 2. Ligi’nde Playoff Final Grubu’nun ilk tur maçlari 27-29 Nisan tarihlerinde Karaman’da Kazim Karabekir Spor Salonu’nda yapilacak.

Türkiye Kadinlar Basketbol 2. Ligi Final Grubu Maçlari Karaman’da Basliyor
Final grubu müsabakalari öncesinde Türkiye Basketbol Federasyonu ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan Çesmeli Kilise’de bir basin toplantisi düzenlendi.
Toplantiya Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüs, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Basketbol Il Temsilcisi Soner Tatlipinar ile müsabakalarda mücadele edecek olan Canik Belediyesi, Çankaya Üniversitesi, Edremit Belediyesi ve Güre Belediyesi takimlarinin antrenör ve sporculari katildi.
Toplantida konusan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, “Karaman’da yapilacak olan bu final müsabakalari ilimiz sporuna da katki saglayacaktir. Hem spora baslayacak gençlere, hemde spora katki saglamasini bekledigimiz büyüklerimize görsel bir sölen sunmak ve spora olan ilgi ve destegi artirmak istiyoruz. Bu vesile ile tüm Karaman halkini maçlarimiza davet ediyoruz. Basketbol sporuna olan ilgi giderek artmaktadir. Hem oyuncu kalitemiz hem de seyircilerimizin destegi gün be gün artmaktadir. Bu yükselisle birlikte sizleri de daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Ancak Mustafa Kemal’in dedigi gibi zeki ve çevik olmanin yaninda ahlakli olmayi da sürdürmemiz gerekiyor. Sporcu disiplininden asla taviz vermemeliyiz. Bu sayede basarinin süreklilik arz edecegini düsünüyorum” dedi.
Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüs’de konusmasinda, “Turnuvaya katilan takimlarimizda bulunan oyuncularimizin hepsi oynayabilir. Bir liste belirlemenize gerek yok. Ilk gün verdiginiz listeyle oynamak zorunda degilsiniz. Basketbol oynamak için her türlü ortam müsait. Karamanlilari da müsabakalari izlemeye bekliyoruz” dedi.
Turnuvaya katilacak takimlarin antrenör ve oyunculari da turnuvanin sakatlanmadan zevkli müsabakalara sahne olmasini dilediler.
3 gün devam edecek olan müsabakalarin maç programi söyle;
27 Nisan Cuma
14:00 Canik Belediyesi - Edremit Belediyesi
16:00 Çankaya Üniversitesi - Güre Belediyesi
28 Nisan Cumartesi
14:00 Güre Belediyesi - Canik Belediyesi
16:00 Edremit Belediyesi - Çankaya Üniversitesi
29 Nisan Pazar
14:00 Canik Belediyesi - Çankaya Üniversitesi
16:00 Edremit Belediyesi - Güre Belediyesi
Bu müsabakalarin ardindan 4-6- Mayis tarihlerinde de Alanya’da playoff final grubu ikinci tur karsilasmalari oynanacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284