Türkiye Kupasinda Rakibimiz Belli Oldu

Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil eden Karaman Belediyespor, 2 Eylül tarihinde kendi sahasinda Bucak Belediye Oguzhanspor ile Türkiye Kupasi maçi oynayacak.

Türkiye Kupasinda Rakibimiz Belli Oldu

2015-2016 sezonu Ziraat Türkiye Kupasi ön eleme turu kurasi Türkiye Futbol Federasyonu Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezinde çekildi. Kura çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu yöneticilerinin yani sira ön eleme turunda mücadele edecek BAL Ligi takimlarinin temsilcileri katildi.
BAL liginden 30 takimin katilacagi ve tek maç eleme usulüne göre oynanacak ön eleme turu müsabakalari sonunda rakiplerini eleyen 15 takim bir üst tura çikmaya hak kazanacak.
Kura çekisini degerlendiren Karaman Belediyespor Kulüp Baskani Haci Osman Ünüvar: “Bu sezon Belediye Baskanimiz Sayin Ertugrul Çaliskan’in talimatiyla yeni transferler yaparak iddiali bir takim kurduk. Bal liginde gerçeklestirmek istedigimiz basariyi Türkiye Kupasi maçlarinda da göstermek istiyoruz. Bugün TFF’de yapilan kura çekiminde Türkiye Kupasi ön eleme maçinda karsilasacagimiz rakibimiz belli oldu. 2 Eylül 2015 Çarsamba günü kendi sahamizda Bucak Belediye Oguzhanspor ile önemli bir maç oynayacagiz. Taraftarlarimizin da destegi ile maçi kazanarak bir üst tura çikacagimiza inaniyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284