Türkiye Softbol Sampiyonasi Sona Erdi

Ilimizde 3 gündür devam eden Türkiye Softbol Sampiyonasi, final müsabakalarinin ardindan gerçeklestirilen kupa töreniyle sona erdi.

Türkiye Softbol Sampiyonasi Sona Erdi

Kemal Kaynas stadyumunda devam eden Türkiye Softbol Sampiyonasi final müsabakalarina; Vali Murat Koca, Vali Yardimcilari Sedat Yildirim ve Mustafa Sarikaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Türkiye Ragbi Federasyonu Baskani Sahin Kömürcü, Federasyon yetkilileri ve sporcular katildi.
15 – 17 Kasim 2013 tarihleri arasinda ilimizde düzenlenen ve ülkemizin farkli illerinden 21 takim ve yaklasik 300 sporcunun katildigi ve 3 gün boyunca devam eden sampiyonanin son gününde 17 yas kategorisinde Eskisehir Gençlik Spor Il Müdürlügü Kulübü ile Kirikkale Güzel Sanatlar Lisesi karsi karsiya geldi.
Kirikkale Güzel Sanatlar Lisesi rakibini yenerek sampiyon olurken, Eskisehir Gençlik Spor Il Müdürlügü Kulübü ise ikinci sirada yer aldi. Final müsabakasinin ardindan gerçeklestirilen kupa töreninde çesitli kategorilerde dereceye giren takimlara sampiyonluk kupalari ve madalyalari Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafindan verildi.
Vali Murat Koca ödül töreninin ardindan Türkiye Ragbi Federasyon Baskani Sahin Kömürcü’ye Softbol Sampiyonasinin Karaman’da gerçeklestirilmesindeki katkilari nedeniyle bir plâket verirken, Karaman olarak böyle bir organizasyona ev sahipligi yapmaktan dolayi duydugu memnuniyeti ifade etti.
Softbol Sampiyonasinin Karaman’da düzenlenmesinde verdikleri destek ve katkilarindan dolayi Vali Koca’ya tesekkür eden Federasyon Baskani Kömürcü, günün anisina softbol sporunun temel unsuru olan beyzbol sopasi ve beyzbol eldiveni hediye etti.
Sampiyona, Vali Murat Koca’nin müsabakalar sonucunda dereceye giren takimlarla toplu fotograf çekilmesiyle sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284