Ultraslan, Fener Ve Besiktasli Taraftarlar Karamanspor Için Bulustu

Ülkemizin üç büyük takim taraftarlari, 70 Karamanspor için Korsanlar Taraftar Grubu`nu destekleme karari aldi.

Ultraslan, Fener Ve Besiktasli Taraftarlar Karamanspor Için Bulustu
Toplantiya, Korsanlar Grubu Bsk. Feyzullah Taskiran, Çarsi Karaman Bsk. Sevket Varol ,Ultraslan Karaman Bsk. Sevket Dinçer , UniBjk Bsk. Volkan Ög, UltraslanUni Bsk.Osman Çetinkaya , UniFb Bsk. Anil Pamukçu ve gruplarin yöneticileri katildi.
Gruplar adina konusan Sevket Varol;
“Bizler Karaman'daki taraftar gruplari olarak 70 Karamanspor'a destek olmaya çalisiyoruz Korsanlar Grubu yönetiminde görev aliyoruz hepimiz farkli renklere sevdaliyiz ancak ortak paydamiz Karaman'dir. Karamanoglu Mehmetbey Üniversite'sinde gruplari bulunan üç büyük takim taraftarlari da bundan sonra ki maçlarda 70 Karamanspor'umuza destek olacak tribün kültürüne sahip beste bilen takimina besteler yapan arkadaslarimizla daha güzel bir tribüne sahip olacagiz ve sayica artis saglanmis olacak basta grup baskanlari olmak üzere tüm arkadaslara tesekkür ediyoruz.
Korsanlar Grubu adina Feyzullah Taskiran;
“70 Karamanspor için buradayiz Karaman'da yasayan her birey tribünü seven herkes bu takima sahip çikmali. Geçen sezondan beri Karaman'da bulunan Çarsi ve Ultraslan gruplari destek olmaya çalisiyorlar. Artik ayni sekilde üniversiteli arkadaslarimizda yanimizda olacak. Daha da güçlendik. Hep birlikte bu hafta Nigde maçina deplasmana gidecegiz. Hepsine katilimlari için tesekkür ederim.”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284