Vali Kahraman Gençlik Ve Spor Bakani Suat Kiliç`i Ziyaret Etti

Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman, Güney Kore’ye gitmeden önce Gençlik ve Spor Bakani Suat Kiliç’i ziyaret ederek Karaman’da yürütülen gençlik hizmetleri ve spor aktiviteleri konusunda bilgi vererek Gençlik hizmetleri ve spor yatirimlari konusunda Karaman’in beklentilerini dile getirdi.

Vali Kahraman Gençlik Ve Spor Bakani Suat Kiliç`i Ziyaret Etti
Ziyarette Vali Kahraman, Karaman’in Türkiye’nin kültür tarihi açisindan büyük bir önem ve anlam tasidigini belirterek, Karaman’in kadim bir tarihe sahip oldugunu ve bu kadim tarihi yasatmanin yaninda Karaman’i Türkiye’nin büyümesine ve gelismesine paralel olarak daha güzel bir sehir haline getirmeye çalistiklarini, bu noktada sporun ve spora dayali yatirimlarin da büyük bir önem tasidigini vurguladi. Basarili çalismalarindan ve Karaman’a desteklerinden dolayi Bakan Kiliç’a tesekkür ederken, Bakan Kiliç da ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirdi.
Vali Kahraman, Karaman’in Türkçenin Baskenti oldugunu ayni zamanda Türk Dünyasi Daimi Kültür Baskenti unvanini tasidigini belirterek Bakan Kiliç’a “Karaman Ili Agizlari ve Anadolu Agizlari Arasindaki Yeri” adli çalismayi hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284