Vali Kahraman Sampiyonlari Ödüllendirdi

Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman, Kilis`de düzenlenen Isitme Engelliler Türkiye Sampiyonasinda takim halinde sampiyon olan Gençlik ve Spor Kulubü sporculari ile Isitme Engelliler Kulubü sporcularini makaminda kabul ederek ödüllendirdi.

Vali Kahraman Sampiyonlari Ödüllendirdi
Valilik Makaminda gerçeklesen ziyarete, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, sporcularin antrenörleri ve sporcular katildi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu, ziyarette Vali Kahraman'a Kilis'de düzenlenen Isitme Engelliler Türkiye Judo Sampiyonasi ile ilgili verdigi bilgide “ 28 – 31 Mart 2012 tarihleri arasinda Kilis'de gerçeklestirlen ve 23 ilden 149 sporcunun mücadele ettigi Isitme Engelliler Türkiye Judo Sampiyonasinda, Gençlik Spor Kulubünden 55 kg'da Ali Riza Ögredici, 60 kg'da Emrah Sümbül, 57 kg'da Cennet Çolak, 63 kg'da Ayse Kesiktas Türkiye sampiyonu olurken, 55 kg'da Mehmet KESIKTAS Türkiye 3.'sü ve 52 kg'da Akife Çaliskan Türkiye ikinciligini elde etti. Isitme Engelliler Kulubünden ise 70 kg'da Emire Semiz ilk sirayi alirken, 48 kg'da Sifa Eroglu ikinciligi, 52 kg'da Fatma Hotamisli, yine 52 kg'da Ayse Yavuzcan, 57 kg'da Eylem Konukseven, 66 kg'da Resit Özer üçüncülügü elde ettiler. Açik siklette ise Nihal Sevim Ugur ise besinciligi elde ederek 21 puanla takim halinde sampiyon olarak büyük bir basariya imza attilar” dedi.
Basarili sporcularla tek tek ilgilenen ve onlarla bir süre sohbet eden Vali Kahraman sporculari basarilarindan dolayi tebrik ederken elde ettikleri bu basarilarla Karaman'a büyük bir mutluluk yasattiklarini ifade etti. Bundan sonraki yarismalarda ve sampiyonalarda da sporculardan ayni basariyi kazanmalarini ümit ettiklerinin altini çizerek sporculara basarilarinin devamini diledi. Daha sonra Valimiz Sn. Süleyman Kahraman, Kilis'de düzenlenen sampiyonada takim halinde sampiyon olan sporculari altinla ödüllendirdi. Ziyaret hatira fotografinin çekilmesiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284