Vali Tapsız, Karaman’da Devam Eden Spor Yatırımlarını İnceledi

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, spor yatırımları programı kapsamında inşaatı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Tapsız, Karaman’da Devam Eden Spor Yatırımlarını İnceledi

İncelemeler öncesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Tapsız, kurum çalışanlarıyla tanışarak İl Müdürü Hayati Kısacık’tan kurumun genel yapısı ve işleyişi hakkında bilgiler aldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak il genelinde yürütülen çalışmaların son durumu ve devam eden projeler hakkında bilgiler alan Vali Tapsız, daha sonra Kazımkarabekir Kapalı Spor Salonunda incelemelerde bulundu. Gezi ve incelemelerine daha sonra Sümer Mahallesinde yapımı devam eden ve farklı branşlarda spor bölümlerinin yer alacağı çok amaçlı spor salonuyla devam eden Vali Tapsız, burada çalışmaların son durumu hakkında İl Müdürü Kısacık’tan bilgiler aldı. Vali Tapsız, daha sonra önümüzdeki yıl içerisinde yapılması beklenen 15 bin kişi kapasiteye sahip yeni stadyum alanını gezerek incelemelerde bulundu. Vali Tapsız, Kırbağı Mahallesinde inşaatı devam eden 2 bin 500 kişilik merkez spor salonunu da gezerek çalışmaları yerinde takip etti.
Karaman’ın son dönemde yapılan sportif yatırımlarla daha da güçleneceğini belirten Vali Tapsız, yatırımların Karaman’ın çehresini değiştirecek nitelikte ve kalitede olduğunu dile getirdi. Spora ve sporcuya yapılan yatırımların sağlıklı genç nesillerin yetişmesine önemli katkılar sağlayacağına olan inancını belirten Tapsız, çok amaçlı spor salonunun tamamlanmasıyla birlikte gençlerimizin ve halkımızın modern ve kaliteli spor tesislerine kavuşacağını söyledi.
Tapsız, ilimiz açısından çok önemli projelerin hayata geçirildiğini ve spor şehri olma yolundaki bu projelerin tamamlanmasıyla birlikte sporcu fabrikasına dönüşecek olan ilimizde ulusal ve uluslararası alanda birçok şampiyonların yetişeceğine olan inancını belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284