Voleybolda Gülen Taraf Spor Lisesi Oldu

Okul Sporları 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan Genç Kızlar (B) Voleybol İl Birinciliği müsabakaları Yunus Emre Spor Salonu’nda yapılan final karşılaşmalarının ardından sona erdi.

Voleybolda Gülen Taraf Spor Lisesi Oldu

Genç Kızlar (B) Voleybol İl Birinciliği müsabakalarının son gününde Spor Lisesi ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi karşı karşıya geldi. Yunus Emre Spor Salonu’nda oynanan ve Karaman ili hakemlerinin yönettiği mücadelede setlerde rakibine 3-0’lık üstünlük sağlayan Spor Lisesi 2016-2017 sezonu Genç Kızlar (B) kategorisinde şampiyon olan takım oldu. Genç kızlar (B) kategorisinde adını zirveye yazdıran Spor Lisesi ileri bir tarihte yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etme hakkı elde etti.
Turnuvada oluşan genel sıralamada ise Spor Lisesi birinci, Özel Karadağ Anadolu Lisesi ikinci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi üçüncü, Akçaşehir Ç.P.L dördüncü olan takımlar oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Topal, Spor Lisesi Müdürü İsmail Doğan ve Okul Sporları İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan tarafından takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284