Yavuz, Balkan Şampiyonası’nda Ülkemizi Temsil Edecek

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Melih Kağan Yavuz, 13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’nda altın madalyanın sahibi oldu.

Yavuz, Balkan Şampiyonası’nda Ülkemizi Temsil Edecek

Ankara Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde gerçekleştirilen 13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’nda çift erkekler kategorisinde mücadele eden Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Melih Kağan Yavuz, Sakaryalı partneri Hüseyin Akif Koç ile birlikte çıktığı final müsabakasında rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Yavuz, elde ettiği bu başarı ile Ekim ayı içesinde Bulgaristan’da düzenlenecek olan Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

Milli sporcu Melih Kağan Yavuz’u tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Ankara'da 565 sporcunun katılımı ile düzenlenen 13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza sporcumuzu kutluyorum. Başarılı sporcumuz ve Badminton milli takımımıza Ekim ayında Bulgaristan’da gerçekleşecek olan 13 Yaş Altı Balkan Şampiyonası’nda başarılar diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284