Yaz Spor Okulları Judo Eğitimleri Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından İl Spor Merkezleri kapsamında yürütülen Yaz Spor Okulları judo eğitimleri devam ediyor.

Yaz Spor Okulları Judo Eğitimleri Devam Ediyor
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde judo antrenörleri Ahmet Ömre Türe ve Fadim Sarvan eşliğinde verilen judo eğitimlerine çocuk ve gençler yoğun ilgi gösteriyor.
Atatürk Spor Kompleksi Judo Eğitim Salonu’nda verilen eğitimlerde, sağlıklı kalmanın yanı sıra takım çalışmaları yapılıyor. Antrenmanlarda, açma-germe ve ısınma hareketleriyle başlayarak, koordinasyon, esneklik, dayanıklılık kuvvet gibi özellikleri geliştirerek çocuklara judo dersi veriliyor. Yaz spor okulları kapsamında judo eğitimi alan sporcular gösterecekleri performans ile kış döneminde de eğitimlerine devam edebilecek ve lisanslı sporcu olarak yarışmalara katılabilecek. Judo yaz spor okulları kayıtları devam etmekte olup, eğitimler hafta içi Pazartesi, Çarşamba, Cuma 10.30-12.30 – 13.30-15.30 arası judo eğitim salonunda yapılıyor.
Yaz spor okulları kapsamında toplam 21 branşta faaliyet gösterdiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, şöyle konuştu:
“İl spor merkezimiz ve engelliler il spor merkezimize kayıt yaptıran yavrularımıza düzenli ve programlı bir şekilde spor yapma olanağı sağlarken, sporu ilçelerimize de yaymayı hedefliyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda Ermenek ve Ayrancı gibi ilçelerimizde çocuklarımızı sporla buluşturduk. Ücretsiz olarak yüzme hariç toplam 21 branşta açtığımız yaz spor okullarımızda 3 binin üzerinde sayıya ulaştık. Ayrıca seçtiği spor branşında ilerleme kaydetmek isteyen yetenekli çocuklarımızı lisanslı sporcu yaparak, kulüp alt yapılarımıza kazandırmış oluyoruz. Bu sayede kendini geliştirme imkanı bulan yetenekli sporcularımız yaz ve kış aylarında düzenlenen müsabakalarda yer alarak ilimizi en iyi şekilde temsil ediyor.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284