Yaz Spor Okulları Yüzme Eğitimleri Devam Ediyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yaz Spor Okulları kapsamında Fikret Ünlü Olimpik Yüzme Havuzu’nda başlayan yüzme eğitimleri devam ediyor.

Yaz Spor Okulları Yüzme Eğitimleri Devam Ediyor
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün yaz spor okulları kapsamında açtığı yüzme eğitimleri öğrencilerin yoğun ilgisi eşliğinde devam ediyor. Yüzme öğrenmek için kayıt yaptıran beş yüze yakın kursiyer haftanın dört günü alanında uzman yüzme antrenörleri Aziz Hopyar, Merve Yılmaz, Yasemin Mortaş ve Ayşegül Tüysüz nezaretinde yüzme sporunun inceliklerini öğrenmeye devam ediyor.
Yüzme çalışmalarının büyük bir katılımla devam ettiğini belirten Hopyar,” Amacımız sadece çocuklarımıza yüzmeyi öğretmek değil, bedenen de gelişimlerine yardımcı olmak. Yüzme branşına kayıt yaptıran öğrencilerimize ilk aşamada yüzmenin temel teknik eğitimleri hakkında bilgiler vererek suya alışmalarını ve sevmelerini sağlıyoruz. Diğer aşamalarda ise yüzme stillerimizden serbest, sırtüstü, kelebek gibi faklı yüzme tekniklerini öğreterek kurs bitiminde tüm kursiyerlerimizin yüzmeyi tam anlamıyla öğrenmelerini sağlıyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284