Yeni Semt Spor Sahaları Geliyor

Karaman Belediyesi geçmiş yıllarda hizmete açtığı semt spor sahalarının sayısını artırıyor. Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 7 farklı mahallede yapımı son aşamaya gelen yeni semt spor sahaları halkımızın hizmetine sunuluyor.

Yeni Semt Spor Sahaları Geliyor

Geçtiğimiz yıllarda 20 ayrı bölgede hizmete giren semt spor sahalarının devamı, bu yıl; Sümer, Alacasuluk, Osman Gazi, Gazi Dükkân, Ahmet Yesevi, Mümine Hatun ve Elmaşehir mahallelerinde sürüyor. 7 farklı mahallede yapım devam eden ve çalışmalarda sona gelinen, sentetik çimden oluşan futbol sahaları tamamlanmak üzere.

“Gençlerimize yapılan hiçbir yatırım boş değildir”

 “Karaman Belediyesi olarak bu projedeki amacın gençlerimizin daha kapsamlı ve kaliteli bir ortamda spor yapabilmelerini sağlamak ve kötü alışkanlıklardan sıyrılarak sosyal hayatın içerisine dâhil edebilmek olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Gençlerimize yapılan hiçbir yatırım boş değildir. Biz gençlerimizin, çocuklarımızın geleceğe güvenle bakmasını, daha sağlıklı ve kötü alışkanlıklardan uzak bir nesil yetişmesine yönelik çalışmalar yapıyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana farklı bölgelerde 9 futbol sahası, 8 basketbol sahası ve 3 tane de voleybol sahası yaptık. Bu yatırımlarla çocuklarımıza ve gençlerimize mahallelerinde modern tesislerde spor yapabilme imkânı oluşturduk ve oluşturmaya devam ediyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz şimdi de Sümer, Alacasuluk, Osman Gazi, Gazi Dükkân, Ahmet Yesevi, Mümine Hatun ve Elmaşehir mahallelerine sentetik çimden oluşan 20 metre genişlik ve 40 metre uzunluğunda futbol sahalarının yapımı tamamlamak üzere. Yeni semt spor sahalarının etrafına bordür taşlar döşenecek ve mahalle sakinlerinin yararlanması için de geniş alana sahip yerlerde ağaç fidanları dikilerek oturma bankları konulacak. Yeni semt spor sahalarımız önümüzdeki günlerden itibaren vatandaşlarımızın hizmetine girecek” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284