YIBOlar Arasi Bahar Senligi Ermenek’te Yapildi

Bu yil 5.si düzenlenen Yibolar Arasi Bahar Senligi Ermenek’te yapildi. Ermenek’te düzenlenen senliklere Vali Hakki Teke YIBO, Ermenek Fikret Ünlü YIBO, Göktepe YIBO ve Ayranci YIBO katildi. Cumartesi günü masa tenisi, satranç ve voleybol alaninda yarismalar düzenlendi ve sergi açilisi yapildi. Pazar günü Zeyve ve Ermenek Barajina gezi düzenlendi.

 YIBOlar Arasi Bahar Senligi Ermenek’te Yapildi

Ögrencilerin Is Egitiminde yaptigi çalismalar Tol Medresesinde sergilendi. Serginin açilisina Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Ermenek Belediye Baskani Necati Akpinar, Ilçe Milli Egitim Müdürü Kamil Bilgiç, Sube Müdürü Mehmet Akif Duman, ögretmenler ve kalabalik bir halk toplulugu katildi.

Açilista bir konusma yapan Il Milli Egitim Müdürü Bekir AKSOY, “YIBO’lar arasinda dostlugu paylasmayi ve isbirligini hedefledigimiz bu etkinlik tam bir sölen havasinda geçmistir. Ilimiz YIBO’lari her geçen gün daha ileri gitmekteler. Gerek fiziksel anlamda gerek egitim Ögretim yönü gerekse kültürel ve sportif basarilari ile ilimizin yüz aki olmaya devam etmektedir. YIBO’larda okuyan ve tamami kirsaldan gelen çocuklarimiza sicak, konforlu ve kaliteli bir hizmet sunulmasinda büyük emegi olan, basta Valimiz Süleyman Kahraman olmak üzere, okul müdürlerimize ve büyük bir özveri ile çalisan ögretmen ve yardimci personele tesekkür ediyorum” dedi.
Gün boyu devam eden etkinlikler sonunda aksam ögrenciler siir ve müzik dinletisi sundular. Ayrica gündüz yarismalarda dereceye giren ögrencilere ödülleri verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284