Yildizlar Badmintonda Sampiyonlar Belli Oldu

2014-2015 Okul Sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen Yildizlar Badminton Il Birinciligi müsabakalari oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.

 Yildizlar Badmintonda Sampiyonlar Belli Oldu

Badminton il temsilciligi faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde gerçeklestirilen okullararasi yildizlar badminton il birinciligi müsabakalari 28 subat 2015 Cumartesi günü Yunus Emre Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.

Toplamda 60 sporcunun katildigi okullararasi yildizlar badminton il birinciligi müsabakalari, çekismeli ve seyir zevki yüksek maçlara sahne olurken, takimlarin gruplarinda lider olabilmek için gösterdikleri mücadele renkli görüntülere sahne oldu. Yapilan final müsabakalarinin ardindan kizlar kategorisinde sampiyonluk ipini Vali Hakki Teke Ortaokulu gögüslerken, erkekler kategorisinde ise bu isim Zübeyde Hanim Ortaokulu oldu.
Gerçeklesen il birinciligi müsabakalarinin sonunda kizlar kategorisinde Makbule Orman Ortaokulu ikinci, Zübeyde Hanim Ortaokulu üçüncü, Mümine Hatun Ortaokulu dördüncü, erkekler kategorisinde ise; Makbule Orman Ortaokulu ikinci, Mümine Hatun Ortaokulu üçüncü oldu. Kategorilerinde birinci olan Vali Hakki Teke Ortaokulu ve Zübeyde Hanim Ortaokulu il disinda yapilacak olan grup müsabakalarinda Karaman’i temsil etme hakki elde ettiler.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürü Aslan Yildiz, Badminton Il Temsilcisi Ela Sunaoglu, beden egitimi ögretmenleri Ümit Süleyman Büyüktekin ve Hüsnü Duran tarafindan verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284