Yildizlar Masa Tenisi Müsabakalari Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Masa Tenisi Il Temsilciligi 204–2015 egitim ve ögretim yili faaliyet programinda yer alan yildizlar(kiz-erkek)masa tenisi il birinciligi müsabakalari sona erdi.

Yildizlar Masa Tenisi Müsabakalari Sona Erdi

8 Mart 2015 tarihinde Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan organize edilen yildizlar masa tenisi müsabakalari 15 okuldan 80 ögrencinin katilimi ile Kazim Karabekir Spor Salonunda gerçeklesti. Katilimin yogun oldugu müsabakalarda ögrenciler okullarini en iyi sekilde temsil edebilmek için ter döktü.
Zevkli ve çekismeli geçen müsabakalar sonunda Yildiz Erkekler kategorisinde Zübeyde Hanim Ortaokulu Birinci, Yunus Emre ortaokulu Ikinci, Özel Basari Ortaokulu Üçüncü, Marasal Mustafa Kemal Ortaokulu Dördüncü olurken, yildiz kizlarda ise birinciligi Göktepe YIBO, ikinciligi Özel Basari Ortaokulu, üçüncülügü Ayranci YIBO, dördüncülügü ise Yüzüncü Yil Ortaokulu elde etti.
Müsabakalar sonunda dereceye giren okullara kupa ve madalyalari, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürü Vedat Akyar, Okul Sporlari Il Temsilcisi Özgür Tunçalp ve Masa Tenisi Il Temsilcisi Nilgün Çetiner tarafindan verildi.
Yapilan ödül töreninin ardindan konusan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik; “Öncelikle Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügümüz tarafindan düzenlenen Okul Sporlari Masa Tenisi Il Birinciligi’ne katilan bütün takimlarimiza tesekkür ediyoruz. Müsabakalarimiz tam anlamiyla çok heyecanli ve çekismeli mücadelelere sahne oldu. Bu çekismeli ve heyecanli müsabakalar sonucunda dereceye girerek birincilik elde eden takimlarimiz yakin bir zamanda federasyonumuz tarafindan düzenlenecek olan bölge sampiyonasinda ilimizi temsil edeceklerdir. Takimlarimiza simdiden katilacaklari sampiyonada basarilar diliyoruz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284