Yunus Emrespor Bir Engeli Daha Asti

Ilimizi 2. Ligde temsil eden Yunus Emre Bayan Basketbol takimi Gaziantep deplasmanindan puanla döndü.

Yunus Emrespor Bir Engeli Daha Asti
Geçtigimiz haftada güzel oyunu ve net sonuca ulasmasiyla göz dolduran Yunus Emre Spor, Gaziantep Bako karsisinda ilk yariyi 42-21 önde kapatti. Takim üstün oyununu ikinci yarida da sürdürerek 75-52 gibi 23 sayi açik farkla sonuca ulasti. Tugce Erden 34 sayiyla hem takiminin, hem de maçin en skorer oyuncusu oldu.
Takimin her geçen gün daha iyiye gittigini kaydeden Kulüp Antrenörü Ali Tekin, “Maçin tamaminda iyi oynamamiz gerek. Önümüzde Istanbul Dizdar ile oynayacagimiz çok önemli bir maçimiz var. Gerçek gücümüzü, performansimizi orada görecegiz. Dizdar Spor oyuncu potansiyeli bakimindan, kadrosu yönünden çok iyi durumda olan bir takim.
Eksik oyuncumuz var. Ancak bu engeli gerek kulüp yöneticilerimizin destegiyle, gerekse hemserilerimizin verecegi desteklerle asip, bu takimi en iyi yere tasimaya çalisacagiz” dedi.
Kulüp ikinci baskani Ahmet Sonkur, takimin iki haftadir çok iyi bir çikis yakaladigini vurguladi. Sonkur Karamanlilardan isteginin sessiz devrimi gerçeklestiren bu takima sahip çikilarak, elinden tutulmasi oldugunu belirtti.
Sonkur, "Eger takimimiz 1.lige çikarsa Galatasaray, Fenerbahçe, Besiktas gibi takimlari ilimizde agirlayarak, Karaman’in tüm Türkiye’ye tanitiminda katki saglayarak, spora olan ilgiyi daha da artirabiliriz” dedi.
Karaman Yunus Emre Spor 3 Kasim 2012 Cumartesi saat 16.00’da Istanbul Ahmet Cömert Spor Salonu’nda Istanbul Dizdar’la karsi karsiya gelecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284