Yunus Emrespor’un Lidere Gücü Yetmedi

Türkiye Bayanlar Basketbol 2. ligindeki temsilcimiz Yunus Emrespor kendi sahasinda grup lideri Altay Konak Belediyespor’u konuk etti.

Yunus Emrespor’un Lidere Gücü Yetmedi

Kazim Karabekir Spor Salonunda oynanan karsilasmanin birinci devrine temsilcimiz kötü basladi. Ilk bes dakikada çemberinde 10 sayi gören temsilcimiz sayi üretmekte güçlük çekti. Merve (5), Hamide (,) Sercan (9), Tugçe (10), Özge (15) ilk besiyle müsabakaya baslayan temsilcimiz birinci devri 10–27 geride tamamladi. 2. devreye daha iyi baslayan temsilcimiz arayi kapatmak için iyi mücadele etmesine ragmen arayi kapatamadi. Ilk yari 34–43 konuk ekibin üstünlügü ile tamamlandi.
3. devreye daha iyi baslayan temsilcimiz bu devrenin ortasinda sayi farkini 6 sayiya kadar indirdi. 3.Periyot konuk ekibin 50–60 üstünlügü ile tamamlandi. Rakip takimin özellikle uzun oyunculardan kurulu olmasi birde Amerikali Pivotlarinin olmasi hem savunma hem de hücum dönen toplarini almamizi güçlestirdi. Bu devrede Sercan ve Tugçe hafif sakatlik geçirerek bir süre oyun disi kaldilar.
4.devrede konuk ekibin üstünlügü ile tamamlandi. Tugçe 28 sayiyla, Derya 13 ribaunt 2 sayi, Hamide 3 asist 1 sayi, Sercan 12 sayi, Merve 10 sayi, Büsra 6 sayi, Gizem 2 sayiyla oynadi.4. devrede temsilcimiz 11 sayi üretirken, konuk ekip 14 sayi üreterek skoru 61–74 olarak belirledi.
Temsilcimiz Yunus Emrespor A gurubunda 5. sirada bulunuyor. Temsilcimiz bu hafta deplasmanda 55 Gençlikspor ile karsilasacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284