1. Dönem Koordinasyon Toplantisi Kâzimkarabekir Ilçesinde Yapildi

Il Gida Tarim ve Hayvancilik Müdürlügü 1. Dönem koordinasyon toplantisi Il Müdürü Mehmet Öztiryaki baskanliginda, sube müdürleri ve ilçe müdürlerinin katilimiyla Kazimkarabekir’de yapildi.

1. Dönem Koordinasyon Toplantisi Kâzimkarabekir Ilçesinde Yapildi
Il Gida Tarim ve Hayvancilik Müdürlügü’nün Ocak-Subat-Mart aylari çalismalarinin degerlendirildigi 1. dönem koordinasyon toplantisinda Il Müdürü Mehmet Öztiryaki yaptigi konusmada, “Birbirimizi tanima ve anlama bakimindan bir firsat olan dönem toplantilarimizin çalismalarimizin daha verimli, planli ve hizli bir sekilde yürütülmesini saglayacagina inaniyorum. Tarimsal çalismalarimizda birbirimizin yaptigi isleri ögrenmede birbirimize destek olmada ve yaptigimiz islerin paylasilmasi açisindan koordinasyon büyük önem arz etmektedir. Çözemedigimiz sorunlari istisare yaparak kendi aramizda çözmeye çalismali, çözemedigimiz konulari ise bakanligimizin ilgili birimlerine ileterek hizla çözülmesini saglamaliyiz. Tarim teskilati olarak çok farkli ve genis bir sahada çalisiyoruz. Tarimsal ürünlerin üretiminden tüketiciye ulasincaya kadar takip etmekteyiz. Ilçe Müdürlüklerimizdeki personelimizin büyük bir özveri ile çalistigini biliyorum. Il ve Ilçe Müdürlükleri olarak hedef kitlemiz olan çiftçilerimizin sorunlarini yerinde çözmemiz önemlidir. Onlarin gelir seviyesini artirarak refah düzeyinin yükseltilmesi için çaba sarf etmeliyiz. Ihtiyaçlar ve sorunlar yerinde tespit edilerek o sorunun ve ihtiyacin giderilmesi için projeler hazirlamaliyiz” dedi.
Toplanti ilçe müdürlükleri ve sube müdürleri çalismalari hakkinda bilgilendirme sunumlarini yaptilar. Sunumlarin bitiminde Il Müdürünün çalismalari degerlendirmesiyle toplanti sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284