2016 Yılı 2. Dönem Değerlendirme Toplantısı Kâzımkarabekir’de Yapıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün çalışmalarının değerlendirildiği ve bilgi alışverişi ile koordinasyon sağlanması amacıyla her üç ayda bir düzenli olarak yapılan değerlendirme toplantılarının ikincisi geçtiğimiz gün Kâzımkarabekir İlçe Müdürlüğü’nde yapıldı.

2016 Yılı 2. Dönem Değerlendirme Toplantısı Kâzımkarabekir’de Yapıldı
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Baran Yavuz Yürekli başkanlığında gerçekleşen toplantıya Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri katıldı.
Yürekli, 2016 yılının 2. üç aylık döneminin tarımsal açıdan genel bir değerlendirmesini yaptıktan sonra Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri dönem içerisinde yapılan ve önümüzdeki dönemlerde yapılması programlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.
29 Haziran 2016 günü ilimizin kuzeyi ve kuzeybatısı ile Kâzımkarabekir ilçesinin genelinde tarımsal ürünlere büyük zarar veren şiddetli dolu ve rüzgâr afetinin ardından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verilen toplantıda, ayrıca İlçe Müdürlükleri, sorunlarını ve ihtiyaçlarını belirterek çözümü konusunda taleplerini ilettiler. Şube Müdürleri ise şube faaliyetleri ile ilçelerin yapması gereken çalışmalar hakkında bilgiler vererek İlçelerin belirttiği sorunların çözümü konusunda atılacak adımlar hakkında görüşlerini belirttiler. Genel değerlendirmelerin ardından toplantıya son verildi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284